Nu står han där igen...vår bock!

Jag kunde inte hålla mig...jag var ju gräsänka igår å då pysslade jag till en så fin dörrkrans vilket ni säkert såg på instagram men idag när Tomas var borta så då blev det så att jag tog tillfället i akt att ta fram och få på vår fina bock sina kläder...å nu står han där - årets julbock 2018!
 
 
Visst blev han fin!!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Varje jul så står denna fina bock på plats utanför dörren och välkomnar gäster hem till oss...den ger så mycket härlig julfeeling och är verkligen välkomnande.
 
Tomas byggde detta "skelett" till denna bock för några år sen och varje år så har jag klätt den med granris...tycker att den ger en härlig "julig feeling" till vår entre!
 
 
 
 
 
 
Det tar sin lilla tid att få på bocken allt granris och man får vara noggran för att det ska bli snyggt...men gud så kul det är att fixa och dona...det gör mig lycklig! När jag håller på med sånna här saker så går jag helt in i mig själv, är här och nu - det blir lite som meditation för mig...så härligt!
 
 
 
Ja å så ska ju rosetten på också...det sista lilla piffet!
 
 
 
 
 
Vist blev han fin - nu är iaf entren så gott som redo för jul...å på det så har jag räfsat gräsmattan, klippt ner perenna växter, flyttat undan krukor och gjort tomten redo för vitner, ja å fått upp de där sista julslingorna också...ja å ställt in alla olika timers så det ska tänds å släckas när det behövs. Men Ja, så himla skönt att allt är klart nu! Puh! Det blev en lång dag med fix å don ute men nu är vi redo för den första snön...hörde något om kallare väder redan till nästa vecka, kanske inte vinterväder men kallare...men galet vad jag längtar efter snöflingor som faller. Den där första snön är ju bara för härlig! Tänk med lite knarr under skosulorna, vinter vita gator och snö som gistrar...altl blir ju sådär vackert när snön kommer å det får den gärna göra nu . jag är redo! 
 
 

Anyway - Nu sitter jag alltså här, riktigt nöjd med dagens arbete på gården och med rosiga kinder efter all frisk luft...jag ska ta å röra ihop kvällens middag som blir Biffstroganoff med potatismos å efter det så blir det söndagsfilm uppkrupen i soffan i morgonrocken. Så härligt! 

 

Vänner - Önskar er en fin kväll så kör vi ny vecka imorgon igen!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!