Mums så gott...

 
 
Todeloo vänner!! 
 
 
Något som jag försöker vara bra på är att få i mig något direkt efter träningen - det gäller att fylla på så att kroppen har näring och energi till återhämtning. Annars ger inte träningen något. 
 
Här om dagen så sprang jag in på matvarobutiken som ligger bredvid mitt gym och sprang då på Barabells nya jul bar - en god sak med smak av mörkchoklad och mint...ja å med juliga små vita stjärnor på. Så gulligt - ja å så gott!! Älskar ju julen och tokälskar när företag tar fram lite juliga produkter som endast lever över säsongen - så roligt! 
 
 
 
Nu är iaf dagens träning avklarad - det blev ett svettigt boxpass och det är ju bara såååå kul!  Det är nog det bästa med måndagar att jag får boxas...love it!
 
 
#1 - Ekenäsliv

Mums, mint är min favvo! Måste jag testa :-)
Nu äntligen kan jag komma tillbaka till träningen igen, har verkligen längtat samtidigt som jag inte haft nån energi what so ever... men imorgon är jag där igen, sakta men säkert!
Kram på dig!
/Anna

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!