Mer ljus åt folket

Inlägget är ett reklamsamarbete med Comp-Lux.se
 
 
Så här när mörket lägger sig så är det om möjlig ännu mer viktigt med belysning i hemmet...ja och utanför!! Inne så har vi flertalet lampor som jag bara älskar...ja som vår fina lampa på skänken i vardagsrummet, en extra belysningspunkt där i hörnet...det behövs många sånnu nu när det inte finns något naturligt ljus ute.
 
 
 
Ja å vår vackra lampa i köksfönsteret...den går på timer och är alltid tänd när vi kommer hem..så skönt att ha en extra ljuspunkt i hemmet som tänds så fort skymningen kommer. 
 
 
 
 

Men något som verkligen behövs så här års är belysning utomhus - här hemma så behöver vi både ny fasadbelysning och kanske en eller annan slinga så här i jultider. Man vill ju inte att det ska vara mörkt runt huset och belysningen ska ju bidra både till trevlighet och en känsla av trygghet. Att ha ljus och att se gör ju oss trygga… 

 

Men sen så behöver man ju inte begränsa sig till att belysa sin fasad. Har du ett träd i trägården så lämnar de sig perfekt för att belysas. Det ger lite höjd och liv till trädgården, samma med gångstråk, plank och buskar…ja och så här under det mörka vinterhalvåret så kan utomhusbelysningen vara både funktionellt och dekorativt - en kombo. Man behöver inte gå all in och juldekorers huset med blinkande lampor och plasttomtar som lyser för att få til en stämningsfull och kanske lite julig belysning utomhus. Lite väl valda lampor som är bra placerade räcker långt…sen så är det just när ljuset tänds och det är mörkt de är då magin händer. Belysningen behöver inte vara speciellt stark för att det ska bli en stor kontrast till det mörka och det är väl det som är ganska häftigt med just utomhus belysning.

 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!