Mamma det doftar jul!!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
I helgen när jag gjorde lite jul här hemma så kunde jag inte hålla mig utan jag ställde fram ett av mina favorit doftljus under jul (DETTA). Favvo doftljuset under jul tändes och en familjär julig doft spred sig genom huset - så underbart! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja i helgen så tändes mitt absoluta favorit ljus under juletid...älskar detta fantastiska doftljus och det har brunnit här hemma i juletid under många år och doften är så pass familjär att när det idag brunnit ett tag och doften spridit sig i huset så kom lilleman ner och sa; "Mamma det doftar jul" - sötisen...
 
 
 
 
 
 
Tänk vad fantastiska doftminnen kan vara...ja som lilleman som fick julfeeling av att känna av doften från ett doftljus. Jag har andra minnen kopplade till doft...som när jag tänder vår vackra oljelampa från klong här hemma då doftar det som ute på paradisön där vi bara får ljus från fotogenlampor och levande ljus. Eller när det doftar av kardemuma då tänker jag på min mormor och hennes så smarriga kardemummakaka...ja å doften av parfymen Eternity den får mig att tänka på min mamma - ja doftminnen är fantastiska och ihelgen så kickades lillemans doftminne igång av ett vackert, väldoftande doftljus som gav honom en känsla av jul! 
 
 
Härligt! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!