Julkalendrar till oss tjejer i familjen!!

 Inlägget innehåller annonslänkar
 
Ja då har vi, jag och Mikaela, blivit med året adventskalendrar...Skruttan har sin ståendes uppe på sitt rum å väntar ivrigt på att det ska bli 1:a decembe så första luckan får öppnas!! Hon köpte Lumene Beauty Adventskalender 2018 - en så fin kalender med massor av härliga produkter!! Kalendern kostar 799 kr men då får man produkter till ett värde av 1919 kr!!
 
 
 
 
 
     
Själv så fick det bli favoriten från Rituals - The Ritual Adventkaldneder 2018. En favvo som innehåller många av mina favoritprodukter!  Kalendern kostar 625 kr men det är produkter för ett värde av 1125 kr!
 
 
 
 
 
Ja nu ska det då bara bli den första december så vi får öpna dessa finingar. Vänner brukar ni ha julkalendrar?? Om ni brukar det så är det hög tid att klicka hem din kalender nu då dessa brukar ta slut illa kvickt!! 
 
ja å gillar ni inte dessa två här ovan så har ni flera varianter HÄR 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!