Julen 2018 börjar NU

Nä nu kan jag inte hålla mig längre...4 November det är nog någon form av rekord även för mig...men jag kan inte hålla mig längre - Julen 2018 får därmed börja här och NU! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
 
Idag så fick julen börja här hemma...årets första amaryllis har flyttat in och även en vacker liten rumsgran...jag börjar lite smått för att sen ju närmare December och jul vi kommer, addera på mer å fler julateraljer... Tycker ju att det är en så härlig tid att jag vill njuta lite extra länge så då får julen börja tidigt!! Så man kan dra ut det lite...
 
 
 
 
 
Ja å ni som har hängt med på instagram har ju sett vad mer jag gjort idag...bakat årets första julkakor. Det blev smarriga lussesnittar. Snittkakor som smakar precis som lussebullar - så gott!! Ja å medans jag bakade så sippade jag glögg, lyssnade på julmusik å bara njöt - tänk nu är julen 2018 igång å jag älskart!! 
 
Ja å de där lussesnittarna - lovar att bjuda er på receptet senare...nu är det dags att springa genom duschen å göra sig redo för veckan å sen så blir de finalen av Kockarnas kamp på tv.
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imrogon igen!
 
 
 
#1 - Emelie

Jg börjar också känna julsuget nu... Fast mest för att det är så himla mysigt med alla ljus som lyser upp mörkret!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!