It’s Friday foks !!

Yahooo nu är det fredag igen…Så härligt!! Jag är ju så seg på mornarna men när jag vaknar upp på fredagar så är det med en lättare känsla – allt känns liksom bättre när man vet att man har en härlig helg på ingång.

 

Dagens fredagsbloggerska ser ut som nedan – lite lagom piffig sådär fredagen till ära!

 

 
 

 

Idag väntar en förmiddag på kontoret men sen vid lunch så ska jag checka ut för att åka iväg å fixa vinterdäck till våra två bilar…vi har inte gjort det ännu så det är hög tid. Hörde något om kallare väder i storstaden i nästa vecka å då måste vi ha vinterdäcken på.

 

Sen så ska jag riva av ett skönt intervallpass på gymmet + lite härlig stretch innan det blir ett varv på stormarknaden för att fylla på massa gott inför helgen – ja å så ska ju lite snittblommor å annat som förgyller helgen införskaffas.

 

Vänner jag önskar er en fin fredag så syns vi senare igen!

#1 - Tess

Supersnygg outfit! Klassisk men edgy, I love it! :)

#2 - JUNITJEJ

Snyggt klädd!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!