Hello FRI-YAY

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja då kan man glatt säga att några av årets juklappar är fixade!! 
 
Känns så skönt att vara igång på riktigt! BlackFriday å med det Black Weekend har ju startat och flera nätbutiker har haft en galen rea idag. Själv så fyndade jag flera stilsäkra klappar både till barnen och till maken till pangpriser med upp till 70% rea!! Så nöjd!! Vet att både barnen och maken kommer bli så glada!! 
 
Är ni sugna på att göra några egna klipp så har jag samlat alla mina favoriter HÄR - bara att in å botianisera så lovar jag att ni hittar M A S S O R med fynd!
 
 
HAPPY HAPPY
 
 
 
 
Nu tar vi dock kväll...för nu är äntligen familjen samlad...efter jobb, fix å don, träning för Lilleman ute i snön (ja vi har snö!!!) så är nu ÄNTLIGEN middagen i magen och vi ska slå oss ner i soffan och titta på kvällens avsnitt av Idol. 
 
Härligt att ha en hel helg framför sig!
 
 
Men vi MÅSTE prata om de fina Amaryllisarna som står i köket och sprider sin glans - HUR vackra är dom inte! EN så fin färg å ja, jag blir lite små lycklig i själen av blommor som andas jul...ja å att veta att det snart är första advent...åh älskart!
 
Nä vänner - nu ska jag logga ut
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!