Happy Friday!!

 
 
 
 
Todeloo vänner - fredag tända ljus, lite gott i glasen och en härlig helg på ingång...blir inte bättre än så!  
 
 
 
 
 
 
Ja vänner...nu har vi helg!! Så enormt skönt! Denna vecka har inte varit att leka med - jag har gått på utbildning i två dagar, hållit i utbildning de andra tre dagarna, avverkat en Team Aktivitet med jobbarkompisar och varit på en kortare men ack så trevlig AW med andra kollegor...ja å på det så har några pass på gymmet hunnits med. En GALEN vecka med andra ord...så idag checkade jag ut liiite tidigare och åkte via stormarknaden för att fylla kylen, handla sushi och fredagsgottis...sen blev det snabbt hem och bara vara!! 
 
Så skönt!! 
 
Ja å vet ni vad...jag hittade både tulpaner (se ovan) och Hyacinter på stormarknaden idag - så jag kunde inte motstå...det lblev ett fång med Tulpaner och även några hyacinter - älskar dem! och varje jul så går vi igenom MÅNGDER av dem! Hyacinter, amaryllis och den klassiska "julstjärnan" dock den vita varianten är jul för mig...så hyacinterna får väl vara en liiten smygstart...det måste väl vara ok! ELLER?? 
 
Nä vänner, nu ska den där sushin ätas upp och sen blir det Idol på tv - välkommen härliga helg!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!