Fredagsklänningen

Fredag och fredagsklänningen är på...eller nja det är inte alltid klänning på fredagar men jag letar efter en fredagsklänning till fredagen den 7 dec då det är stor nationell konferens med jobbet. Vi har först konferens hela dagen och det avslutas med middag och festligheter...ja å till middagen och festligheterna så vill jag ha en snygg klänning! Så igår så försökte jag göra det förståndiga och gå igenom min garderob, se om jag har någon gammal trasa jag kan ha på mig och då hittade jag fredgsklänningen nedan - ingen festklänning till konferensen fanns i garderoben - men dock en skön och snygg vinterklänning om passar en fredag på kontoret, eller vad säger ni? 
 
  (null)

(null)

 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja men fredag - IGEN - hur galet skönt är inte det! Jag tycker iaf att det är grymt härligt...idag väntar en dag på kotnoret och vet ni vad, jag har INGA möten inplanerade, vet inte när det hände senast men jag ska njuta av en lugnare dag där jag kanske kan få lite smått och gott ur händerna. 
 
Ja sen så ska jag iväg på en utförsäljning av Haupt lakrits - de har sitt lager i närheten av kontoret så jag ska ta å svänga förbi där på lunchen. Se om man kan göra några klipp. Sen så väntas det ju smarrig fredagsfika med bästa kollegorna, å ja sen så är nog arbetsdagen över å det är dags att åka hem å ta helg...så skönt. Fredagar å fredagsfeelingen är nog en av de bästa känslorna - det känns liksom lättare på något sätt...
 
Men innan vi kan säga att dagen är över så ska jag å fredagsklänningen ta å masa oss iväg mot kontoret...eller vi ska via skolan å droppa av två trötta barn som INTE orkar gå till skolan denna morgon. 
 
Vänner - önskar er en fin dag så syns vi ikväll igen! 
Tjingeling så länge!

#1 - Amanda Andersson

Wow vilken vacker kvinna!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!