Fredag och Grubbel

Glögg + Bubbel = Grubbel
En perfekt fredagsdrink i jultider! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Fredag och ytterligare en vecka är över...galet tiden tuggar på i all hast...jag hinner inte med. Nyss så var det tillbaka till jobb och skola efter en härlig sommar semester och nu så står vi här och planerar julklappar och börjar små sippa juldrinkar - ja tiden har gått fort och fortare mot jul kommer det gå! 
 
Idag så fredagsmyser vi med en smarrig julig drink (ni måste prova) - vi dricker en Grubbel...dvs Blossas års glögg blandat med bubbel = det blir grubbel...nom nom nom
 
 
 
 
 
 Idag har det varit full fart...först en massa jobb och sen byta däck på båda bilarna, ett skönt pass på gymmet och nu soffan ett glas grubbel och sen sushi-middag och Idol på tv...en bra början på en härlig helg! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!