Breakki for champs!

 
 
Todeloo vänner
 
Ja ovan har ni morgonens super smarriga breakki - avocadotoast med lagom rinnigt ägg, jos och en stor kopp kaffe - en toppen frukost enligt mig! Får jag välja så äter jag avocadotoast med ägg alla dagar i veckan - så gott!!! 
 
 
Nu blir det en sväng till gymmet innan vi ska svida om för att åka och hämta killarna hos sin farmor och farfar...ja å sen styr vi norröver till Svärisarna där Mikaela är på höstlov. Så vi stannar där en natt för att sen hämta hem henne. 
 
Ska bli så mysigt att komma bort lite, inte bara vara hemma och skrota - men först gymmet! Ett skönt benpass står på schemat idag! 
 
Så vänner jag önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
 
 
 
#1 - josephiinee.blogg.se

Härligt! Och det ser super gott ut :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!