Blue Blue Christmas

Här hemma så känns julen lite blå i år…jag är sugen på blå sammetsband kring silverljusstakar, dova julkulor blått tillsammans med vitt och silver…så ja julen får nog gå lite i blått här hemma!

 

Ja blått, vitt, silver å liiite rött – vår jul i vår lilla villa!

 

 

 

 
 

Ja, jag vet att det är ungefär två veckor kvar till advent och jultider men jag är nog mer sugen på jul nu än vad jag varit tidigare…jag tokälskar ju julen och börjar julstöka tidigt för att sedan direkt efter nyårsafton rensa ut allt som har med jul att göra å börja om på ny krispig kula på i ett nytt år. 

 

GALET jag vet…men det är sån jag är och alla är vi olika vissa vill istället dra ut på julen istället för att starta i lite förtid å det är väl härligt att vi gör på olika sätt, att det inte finns något rätt eller fel utan att vi bara får njuta av julen precis som vi vill.

 

Julen har iaf börjat få växa fram lite smått här hemma och jag är så glad…tycker att vi går en UNDERBAR tid till mötes och istället för att stressa fram till jul så ska jag nu passa på att njuta så mycket det bara går!

 
#1 - Jennie

Det är mysigt med julen.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!