Barndomsminnen

Det vissa saker man förknippar med sin barndom...ja å i detta fall med sin barndomsjular. Varje år så gick jag och mamma upp på vår vind hämtade ner jullådorna och piffade hemma. Något som låg i lådorna var ett vackert ängla spel och det var med andakt jag satte samman spelet, tände ljusen och sen hörde de där fina klingandet...
 
Jag har länge tänkt att jag ska köpa mig ett eget ängla spel men har inte hittat det någonstans, inte det där klassiska, samma som Mamma har hemma...men vet ni vad. I helgen så hittade jag ett änglaspel å det i silver - jag blev såååå glad!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja tänk vad glad man kan bli när man springer på något så litet å enkelt som ett ängla spel men som får en att tänka på ens egna barndomsjular...härligt det där! 
 
Anyway - Torsdag morgon och det är dags att bege sig mot kontoret! Önskar er alla en findag så syns vi senare igen! 
 
Tjingeling så länge!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!