Årets blossa glögg 2018

Idag efter dagens gymmande så kröp vi upp i soffan och myste med lite glögg...det blev till att testa årets glögg nämligen Limone 2018 från Blossa!

 

Jag har druckit den tidigare då vi gjorde drinken Grubbel...men  då var den kall och blandades med bubbel....så nu blev det varm glögg med peppisar!

 

 

 

Jag provsmakade nyss och den var riktigt god med tydlig smak av Citron…man känner helt klart att den flirtar med den italienska drycken Limoncello…gott men den slår inte favvoglöggen…dvs Blossas vanliga sgtarkvinsglögg. Det är jul och glögg för mig, detta är något anant mer en rolig grej varje jul...ja sen så måste jag säga att flaskan vari enormt ojulig…känns mer som om den skulle passa in på en sandstrand med sin trkosa färg…trist tycker jag! 

 

Jag gjorde iaf i ordning en lite mysig glöggbricka till mig och Tomas med peppisar, lite  och glögg…dock blev det bara en mugg av glöggen ovan…tror den passar bättre kall än varm som vi drack den så den får sparas till en annan gång. Istället så värmdes favvoglöggen på – Blossas gamla hederliga starkvinsglögg…inget slår den. Min favvo sen många år tillbaka – den är jul för mig!

 

 

Här utanför har vi vrålvinter…ett riktigt vinterland med massor med snö i och härligt gnistrande ljusslingor – så vackert - nej vinter har vi INTE men det hade ju varit mysigt...tänk vilken skillnade det kan vara år från år. Förra året var det vrål vinter med massor av snö och hittils i år så har vi haft några dagar med minusgrade och liiite snö men nu har det regnat och varit plusgrader igen - pust - jag har inte ens tagit fram vinter jackan så varmt har det varit!! 

 

Men vänner nu ska vi fortsätta sippa på vår glögg så jag önskar er en fin kväll!

 

Tjingeling ås länge!

 

KRAM

#1 - Ajli Müller

jag tycker om årsglöggen, men INTE varm! :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!