Änglalik

Här om dagen när jag satt och slösurfade runt på olika inredningsbutiker efter julsaker så sprang jag på ett så vackert hänge till granen, en ängel i silver med sametsband - ja å vet ni vad, hänget hett Angelica så jag var ju bara tvungen att slå till!! 
 
 
 
 
Angelica betyder ju Änglalik så det är nog därför denna ängel fick namnet Angelica
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
 
Visst var änglahänget ovan vackert...jag blev iaf väldigt glad när jag hittade det - både för namnet men också för utförandet - ja för att inte prata om priset - 49 pix - som hittat! Jag och för er som gillar guld mer så fanns ängeln även i guld! Ja å vart fann denna ängel då - på MIO...så det är bara att löpa och köpa!! 
 
 
 
Åhhh vad jag längtar efter jul...tror nog att jag ska ta å plocka fram lite mer jul i helgen...ja göra lite lagom jul å sen låta resten smyga sig på å kanske till helgen som kommer där efter ta fram ljusstakar och stjärnor till fönstren...för visst får man börja "jula" lite tidigare...man vill ju MAXA julmyset eller hur!! 
 
 
Jag precis slagit mig ner i soffan efter dagens maxade pass på gymmet - jag är helt slut!! Galet vad man kan ta ut sig ibland! En så skön feeling! Nu blir det soffan och Greys Anatomy på tv - ett bra avslut på en bra dag! 
 
 
 
 
 
#1 - Kamilla

Vilken superfin ängel du hittade till er julgran. Den måste du ge bästa platsen. Ha det gott.

#2 - Emelie

Jag är egentligen inte så mycket för julpynt, men den där ängeln var verkligen jättefin, så den måste jag nog försöka få tag på ändå..!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!