Änglalik

Här om dagen när jag satt och slösurfade runt på olika inredningsbutiker efter julsaker så sprang jag på ett så vackert hänge till granen, en ängel i silver med sametsband - ja å vet ni vad, hänget hett Angelica så jag var ju bara tvungen att slå till!! 
 
 
 
 
Angelica betyder ju Änglalik så det är nog därför denna ängel fick namnet Angelica
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
 
Visst var änglahänget ovan vackert...jag blev iaf väldigt glad när jag hittade det - både för namnet men också för utförandet - ja för att inte prata om priset - 49 pix - som hittat! Jag och för er som gillar guld mer så fanns ängeln även i guld! Ja å vart fann denna ängel då - på MIO...så det är bara att löpa och köpa!! 
 
 
 
Åhhh vad jag längtar efter jul...tror nog att jag ska ta å plocka fram lite mer jul i helgen...ja göra lite lagom jul å sen låta resten smyga sig på å kanske till helgen som kommer där efter ta fram ljusstakar och stjärnor till fönstren...för visst får man börja "jula" lite tidigare...man vill ju MAXA julmyset eller hur!! 
 
 
Jag precis slagit mig ner i soffan efter dagens maxade pass på gymmet - jag är helt slut!! Galet vad man kan ta ut sig ibland! En så skön feeling! Nu blir det soffan och Greys Anatomy på tv - ett bra avslut på en bra dag! 
 
 
 
 
 

Black Weekend närmar sig

Black friday närmar sig och där med Black weekend och på det Cyber Monday...ja kickstarten för julshoppingen! Själv så har jag planerat att klicka hem både det ena och det andra i julklappar.
 
Som Mobilskal - finns flera snygg snygga varianter tex de nedan
 

 


Dramatic Dazzle / Golden Glamour / Coral Crush / Magical Mint

 

 

Ja och lurar till barnens mobiler

 1. Raw Umber / 2. Frozen Green / 3. Hazy Black / 4. Dusty Pink / 5. Cloudy Grey

 

 

Ja eller varför inte lite hårprodukter 

 


1. SEBASTIAN DARK OIL / 2. SEBASTIAN SHAPER ZERO GRAVITY / 3. SEBASTIAN MICROWEB FIBER / 4. SEBASTIAN CRAFT CLAY / 5. SEBASTIAN HYDRE SHAMPOO / 6. SEBASTIAN RESINTEK FORM / 7. SEBASTIAN DRYNAMIC TORRSHAMPO

 

Ja hur lite klappar ska vi iaf klicka hem...man kan ju göra stora klipp och spara en hel del pengar så jag kommer sitta bakom skärmen och klicka hem både det ena och det andra! 

Mamma det doftar jul!!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
I helgen när jag gjorde lite jul här hemma så kunde jag inte hålla mig utan jag ställde fram ett av mina favorit doftljus under jul (DETTA). Favvo doftljuset under jul tändes och en familjär julig doft spred sig genom huset - så underbart! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja i helgen så tändes mitt absoluta favorit ljus under juletid...älskar detta fantastiska doftljus och det har brunnit här hemma i juletid under många år och doften är så pass familjär att när det idag brunnit ett tag och doften spridit sig i huset så kom lilleman ner och sa; "Mamma det doftar jul" - sötisen...
 
 
 
 
 
 
Tänk vad fantastiska doftminnen kan vara...ja som lilleman som fick julfeeling av att känna av doften från ett doftljus. Jag har andra minnen kopplade till doft...som när jag tänder vår vackra oljelampa från klong här hemma då doftar det som ute på paradisön där vi bara får ljus från fotogenlampor och levande ljus. Eller när det doftar av kardemuma då tänker jag på min mormor och hennes så smarriga kardemummakaka...ja å doften av parfymen Eternity den får mig att tänka på min mamma - ja doftminnen är fantastiska och ihelgen så kickades lillemans doftminne igång av ett vackert, väldoftande doftljus som gav honom en känsla av jul! 
 
 
Härligt! 
 

Snart står amaryllisen i blom

inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Nu är det nära...de där knölarna som fick flytta in för någon vecka sen har vuxit sig långa å ståliga och snart...snart står vackra vita amaryllisar i blom här hemma! Denna fantstiskat vackra och så juliga blomma!
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja där på skänken står den lilla fina innhomhus granen och mina fina amaryllisar som snart brister ut i blom - stänglarna (heter det så) på blommorna har blivit så långa att jag har fått knyta ett sidenband runt dem för att de inte ska välta...men vist blev det fint! En liten extra touch...så fint! 
 
 
 
 
Kruka HÄR, Doftljus HÄR, ljuslykta HÄR
 
 
Vänner, nu är jag hema efter kvällens träning - idag blev det 30 min på löpbandet och sen ett pass boxning - så kul men ack så jobbigt!! Jag är så trött i kroppen kan jag lova! Så jag önskar er en fin kväll så syns vi senare igen!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!