Vilken U N D E R B A R morsdag jag fick!

Som alltid blir jag bortskämd till 1000 av mina fina barn och min fina make – dom är verkligen bäst! Dagen började med fotbollsmatch för lilleman sen en shoppingtur med dottern och kvällen avslutades med trerättersmiddag och paket! Vilken FANTASTISK dag! 

 

 

 

Detta med morsdag är så fantastiskt, så härligt att som mamma bli uppmärksammad lite extra och få en egen dag – så tacksam för all denna kärlek och uppskattning. Något rätt gör jag nog som mamma!

 

 

Men det här med att vara mamma – det är inte alltid lätt… vi har tre fantastiska barn som vi försöker uppfostra till tre ansvarstagande unga vuxna. Det är krävande, ansvarsfullt men så underbart jobb – å jag älskar varje sekund av det ÄVEN om det är tufft, å så jobbigt ibland!

 

Jag är inte alltid världens bästa mamma…ibland är jag för trött, ibland glömmer jag bort viktiga saker (läxor, föräldramöten, träningar), ibland har jag dåligt tålamod, blir arg lite för fort, å jag är inte alltid så pedagogisk som jag borde vara MEN det är ok…jag försöker, jag gör allt jag kan för mina/våra barn och jag gör ALLT med massor av kärlek och jag hoppas och tror innerligt att det räcker.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!