Vad blir sommarens drink 2018??

Förra året så var ju Aperol Spritz en drink som verkligen ALLA sippade på - även jag!! Året där innan drack ALLA Belinis...undra vad som blir årets sommardrink! 
 
 

 

 
Men förra sommaren så sippade vi ju Aperol Sprits - vill ni smaka denna bittersöta goda drinken denna vår så hittar ni receptet HÄR 
 
 
 
 
Vänner har ni någor favorit drink? 
 
Jag är ju ett stort fan av Strawberry daquiri, maken älskar en hederlig Dry Martini - annars så är det nog bubbel som är favvon. 
 
Men det är ju lite små roligt att drinkar kan vara trendiga, att det är något som sippas lite extra på under sommaren...det finns väl INGEN som glömt drinken "Fanta och Rosé" det blev ju tom en låt som dundrades ut ur alla högtalare under den sommaren - men det är väl kanske det som kommer med alla bloggar, instagram å sociala medier - att man blir sugen att smaka något som man ser mycket, att en drink som syns på i många medier skapar ett "hype-betende" å att ALLA sen sippar på just den sommar drinken. 
 
Hur som helst - ska bli kul å se vad som kommer bli årets sommardrink, årets sommarhit...värmen ska ju komma till storstaden till helgen å då tänker iaf jag njuta av en härlig drink ute i solen på altanen...får se om det blir en Aperol spritz eller något annat gott! 
#1 - sarah

åh ser gött ut 09

Svar: ja så gott!
AngelicasVärld

#2 - Angelica Wåhlin

Ser väldigt god ut! Jag är dock ingen drinkmänniska, utan håller mig oftast till en öl, hehe. Jag gillar mojito, men tycker det är svårt att hitta bra i Sverige, haha!

Svar: Jag dricker ju inte öl alls...gillar inte smaken hahah - tänk va olika man kan vara :-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!