Underbara sommarhäng!!

 
När man kommer hem från jobbet å alla utekuddar är framtagna, parasollet är uppfällt å barnen hänger ute i loungen med lite kallt gott att dricka å bara njuter av sommarvärmen - sååå fantastiskt!!  
 
 
 
 
Våra finingar som njuter av sommarvärmen…det sippas lite god kall dricka och tittas på youtube och schrollas instagram – ja å det viktigaste det snapchattas - Sötisarna…så härligt att dom bara får för sig att fixa iordning ute å ta för sig å göra något att dricka för att sen bara softa i sommarvärmen - så mysigt!! 
 
Dom är för fina våra tre underbara barn - så omtänksamma och snälla, ja å duktiga i skolan å fina vänner är dom både till varandra och till sina kompisar - nått rätt har vi gjort - känns skönt! 
 
Bilderna ovan knäppte jag som sagt när jag kom hem från jobbet men sen dess har både middag lagats å ätits, å Tomas har varit iväg med Mikaela i stallet medans jag varit på fotbollsträning och kombinerat föräldramöte för Olliwers fotbollslag...full fart as always...så nu blir det en lång härlig dusch å sen lite bara vara innan sängen ropar! Imorgon kör vi Torsdag å full fart igen! 
 
Tjingeling så länge! 
#1 - Inredning och Guldkanter

Ser väldigt mysigt ut! <3 Pernilla

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!