Torsdag morgon...full fart mot helgen!

Galet Torsdag morgon redan och de UNDERBARA sommarvädret ser ut att hålla i sig!! Hörde något om värme rekord över storstaden till helgen! 
 
Whoop Whoop! 
 
Sol, helg och värme - låter som om det kan bli en fantastisk helg å som tempot är nu så kommer det gå så fort tills jag sitter på altanen på fredag kväll med ett glas gott i handen och njuter av att ha helg! 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
 
Ja nu går allt i ett rasande tempo. Det är M Y C K E T på jobbet å då menar jag MYCKET...känns som om jag puschar en hel hög med arbets uppgifter framför mig försöker få med allt få allt gjort men saker trillar med alla säkerhet ned bakom stolar å annat. Vi är inne i en händelserik period på jobbet å det är inte bara jag som har mycket utan ALLA jobbar å sliter och har MASSOR på sina bord som ska göras...så det är som texten ovan...positiva tankar skapar positiva vibbar - så även om det är mycket - stay positive - livet blir lite enklare då!
 
Anyway - ja det är mycket MEN det är kul! Ja så nu är det dags att ta sig mot kontoret, köra torsdag och räkna ner lite mot helg...
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!