Syrenen står i blom

Naturen har fullkomligt exploderat den senaste tiden...vårt lilla äppelträd har börjat blomma och samma med vår vackra syren! Som jag älskar den blomman - så vacker å sen så doftar den ju ljuvligt! Doften är skolavslutning för mig...ja å det är ju inte så långt kvar...idag är det bara 4 veckor kvar i skolan för våra barn sen så har dom ett långt härligt sommarlov framför sig! UNDERBART! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Hur som helst...den bästa tiden är ju nu...så här på våren och försommaren när allt händer i naturen å jag går å knipar av kvistar och tar in dem för att förgylla vårt hem. Så tacksam över att vi har så mycket fint som växer, så mycket fint som man bara kan hämta ute på tomten. 
 
 
 
 
Ja så nu står det syrener i varje litet hörn här hemma ja å det doftar helt magiskt - åhhh gud vad jag älskart!! Så vackert, både i färg och form...tänk att naturen kan skapa allt detta! Det är ju fantastiskt! 
 
 
Tisdagkväll och jag har varit ute på en skön PW i solskenet...tankat energi och njutut av den UNDERBARA vämen - de är ju FANTASTISKT! Högsommarvärme å det ser ju ut som om den kommer hålla i sig! Wihooo...så härligt! Längtar redan till helgen och lata dagar i solskenet med DENNA smarriga drink i handen. Ja ja längta kan man men först har vi tre arbetsdagar kvar att klara av å jag har fullt upp så det är bara att beta av de dagarna först!
 
Vänner jag önskar er en fin kväll...nu ska jag ut å njuta av kvällen med en god kopp kaffe i handen! 
 
#1 - Kamilla

Underbart med alla växter som bara slår ut i ett rasande tempo. I Malmö där jag var i helgen blommade syrenen här hemma hos mig är den på G. Vem vet den kanske blommar redan imorgon.

Ha det gott.

Svar: Ja det är ju fantastiskt!! Det bara exploderar ute! Så härligt!!
AngelicasVärld

#2 - mammansprinsessor

Ja men visst är det underbart med allt som exploderar där ute i naturen nu;) magiska dofter ,ha en fin kväll

Svar: JA det är ju fantastiskt!!
AngelicasVärld

#3 - Hanna Karlsson

Jag njuter av alla vackra vackra blommor och dofterna som är i naturen!

Svar: ja det gör jag med - så UNDERBART!
AngelicasVärld

#4 - Jennie

Så fint med syrener, och de doftar så gott.

Svar: ja så härliga blommor - älskar dem!
AngelicasVärld

#5 - Tess

Åh, jag älskar verkligen syrener!

Svar: ja de är fantastiska!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!