Pioner, pioner å mer pioner

Åhhhh vad jag älskar att pionsäsongen är här!! JAG plockade upp en stor bukett med dessa vackra blommor till helgen som var å nu så har några gett med sig men några av dem blommar sådär vackert som bara pioner kan göra!! 
 
Åhhhh lovely!!
 
 
 
 
Länkarna nedan är annonslänkar
 
Nu brukar ju fråga så...fotogen lampan HÄR, Vasen med silver ränder HÄR, glas vas HÄR, Ljusstakar på skänken HÄR, skål på bordet HÄR och ljusstake på bordet HÄR
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja här hemma är några av vaserna fulla med pioner medans andra vaser ekar tomma - det får helt klart bli att fylla på till helgen! Blir nog mer pioner då dom är sååååå fina! Älskar dem!! Så vackra å fluffiga i formen medans de ser sådär lätta å fina ut - vackra! Ja vi får väl se vad jag hittar å fyller vaserna med!
 
 
 
 
Hur som helst onsdagkväll och jag har precis kommit hem från stallet med Mikaela, hon hade ridning och jag för mig så var det dags att stå i stallets kiosk - jag langade toast till barn och vuxna och kokade massa kaffe - så allt som allt en bra dag i kiosken även om jag heldre hade fått suttit ute i ridhuset och tittat på Mikaela och alla de andra tjejerna då dom hade markarbete...jaja...en gång per termin så ska man stå i kiosken så idag fick det bli så men nu så är det avklarat denna gång - skönt! 
 
NU blir det iaf soffan å landa lite framför kvällens avsnitt av Greys Anatomy!
LOVELY!
 
#1 - sarah

åh fina saker =)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!