När man får ett fint TACK...

I förra helgen så var en fin jobbarkompis här hemma å hämtade barnens gamla studsmatta, den används inte längre å i stället för att slänga den så tänkte vi att lilla Juni kunde få något nytt att leka med - sagt å gjort Juni med mamma å pappa komförbi å plockade upp studsmattan å bara några timmar senare fick jag ett filmklipp skickat med en skrattande Juni som hoppade å hade roligt med sin pappa -så härligt att se.
 
När jag sen kom till jobbet efter långhelgen så väntade en påse på mitt skrivbord...en påse med en liten fin present som ett Tack för den fina studsmattan. Jag jobbar ju på ett företag som gör läsk å fick en så passande vattenkaraff i glas formad som en PET-flaska - snacka om "spot on"!! 
 
Titta bara va fin den är!! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloooo vänner! 
 
Ledsen att jag inte tittat in till er som jag brukar men det har varit lite M Y C K E T på sista tiden...massor på jobbet, aktiveter med barn å på det ikväll föräldramöte i fotbollen för lilleman - ja så tiden har inte riktigt funnits där. Så blir det ibland, man kan ju inte hinna med allt - tyvärr! 
 
Hur som helst, torsdagkväll å nu blir det WhalgrensVärld på TV med alla barnen - dom älskar det programmet å jag älskar att få hänga med dem i soffan så jag klagar inte! Nu blir det soffmys deluxe å till helgen så ska karaffen ovan invigas å fyllas med vatten å ha på bordet till middagen - den är ju så fin! Så glad att jag har en så fin arbetskamrat och vän...å jag är så glad att lilla Juni blev så glad för sin studsmatta, säkert lika glad som jag för min fina karaff! 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!