Måndagsträningen är avklarad

Vilken dag vi haft idag...strålande sol och över 25 grader - IGEN!! Fantastiskt...även om jag mest suttit instängd på vårt kontor idag så har jag kännt av sommarvärmen lite...så pass att jag svidade jag om till träningskläder så fort jag kom hem å begav mig ut på en runda i spåret...ville tanka sol, känna värme och bara njuta.
 
H Ä R L I G T !!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Nu har vi kväll å vi har precis fällt ner parasollet ute och flyttat in från mys ute på altanen...det gäller ju att ta vara på värmen, vi bor ju i Sverige så man vet ju ALDRIG hur länge den stannar. Hörde något om regn på fredag å lördag...det behövs ju för naturen men om vi bara kan bestämma att det regnar på nätterna å är sol om dagarna så behöver vi inte bli arga på vädret...vad säger ni - kan vi bestämma det. 
 
 
Anyway - måndagkväll, dagens träning är avklarad, på det lite härligt häng i solen å nu blir det soffan å lite landa så vi är redo för morgondagen - då kör vi Tisdag! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!