Måndag igen då!

Vilken underbar helg det blev! En fredag som inte gick av för hackor med altanhäng å rose vin...en lördag med premiär vända på golfbanan för säsonsen och sen en söndag med fix hemma, god grillmiddag och bara sådär soft å mysigt som sönsdagar ska vara - åååå älskar dessa härliga helger med sommarväder! 
 
Nu är det dock måndag igen och en ny vecka ligger framför oss - full fart med MASSOR att göra - as always. Så ja det är väl bara att åka mot kontoret å dra igång denna vecka! Bjuder först på en liten "dagens"...ni brukar ju uppskatta det - så här har ni mig, dagens måndagsbloggerska! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Idag blev det svart byxdress med en scarf i midjan för att adera lite färg - ett så enkelt sätt att piffa till vilken outfit som helst! Det blir med ens mycket mer fixat och snyggt - ja så här ser jag ut denna måndag! Det roligaste var barnen när jag hoppade i denna byxdress - "Mamma du ser ut som Bianca Ingrosso!! Eller du ser inte ut som Bianca utan det är typ en byxdress hon kunde haft på sig" hahah - dom är ju för söta! 
 
Men vänner - då kör vi måndag, ny vecka och nya möjligheter! Det är ju bara att bege sig mot kontoret och dra igång denna vecka! Önskar er en fantastisk start på veckan så syns vi ikväll igen! 
#1 - Helen

Wow vilken snygging! Låter som toppenhelg! Skälv sprang jag g-varvet o weekend med god mat bubbel shopping! Kram

Svar: Men hejjja dig!!! Grymt ju! Låter som en fantastisk helg med allt härligt man gillar!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!