Lördag å städdag!

Då vaknar vi upp till lördag morgon och idag är det städdag i vår samfäldighet – gemensamma utrymmen ska städas av, det ska sopas och buskar ska klippas ner – så det är lite fix och trix som ska hinnas  med idag. Men vi har ju gjort detta i många år i vår samfäldight å det har inte varit så mycket rottation på husållen så det kommer nog gå bra – alla vet vad som ska göras så nu är det bara att dra igång- de rosa jobbar byxorna är på!!

 

  (null)


  (null)


Todeloo vänner

 

Älskar verkligen livets alla nyanser, igår var det jobb med möten full fart och kostymen var på, idag är det jobbarbyxor och fix ute...det ska städas i samfäldigheten å sen så ska jag gå loss å tömma den lokala blomsterhandeln på blommor å göra fint i alla krukor ja å finns tid över så blir det nog även ett träningspass - det är ju för härligt att man har denna variation i livet. Att det finns lite av allt - det är ju så givande och jag mår ju så bra när jag får lite av allt...när alla bitar i livet får plats. 

Men Vänner - Vad har ni för er denna soliga lördag? Händer det något roligt?


Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!