Lite after golf på altanen

Inlägget innehåller annonslänkar
 
Vilken UNDERBAR dag vi fick på golfbanan idag...lagom varmt, solsken och bara sådär super härligt! Ja å golfen då - den gick bra! Jag slog bra slag, puttaded tom för birdie flera gånger dock blev det bara par då jag inte riktigt fick till det med puttningen. Men va sjutton...man kan inte ha så höga krav första rundan för säsongen...så jag är nöjd! Riktigt nöjd till och med! 
 
Väl hemma efter 18 hål så blev det lite after golf på altanen...maken poppade bubblet å så satt vi där i solen och bara njöt. Gud så härligt det är med sommarvärme och solsken!
 
Älskart!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Nu har vi dock klivit innåt igen, så fort solen börjar gå ner så blir det med ens kallare och iom att vi varit ute hela dagen så är jag lite frussen efter alla timmar i solen. Jag har tagit en lång skön dusch fått lite god middag i magen och smörjit in ansiktet med en skön fuktmask DENNA så nu blir det soffan och ytterligare ett avsnitt av bästa serien på HBO - Big little lies - har ni inte tittat på den - gört!! Den är såååå bra!! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
#1 - Jennie

Åh så mysigt, jag har bara spelat minigolf.

Svar: Golf är såååå kul! Å för att vara den första rundan för säsongen så gick det riktigt bra!!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!