Juice till en extra God morgon!

Inlägget innehåller PR-utskick

 

Det kom ett PR utskick idag…en smarrig morgon kasse med MASSA goda juicer från God Morgon EKO ja och recept på massa smaskiga och så nyttiga morgonshots – det är ju ett perfekt sätt att starta dagen! Ska bli super spännande att smaka alla dessa olika joser och recept! 

 

 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Juice är något som vi festar till varje helg frukost med…det är ju så gott!! Älskar alla God morgon Eko juicer men nu har man kommit med flera nya sorter och tipsar om att anävnda juicerna och krydda med bla cayennepeppar för att göra goda och nyttiga shots med - ska bli så kul att prova! Får bli en shot redan till helgen! 

 

 
 

 

Nu har vi torsdagkväll å jag har haft fullt upp denna kväll… Theodore hade träning med sitt lag så jag passade på att ta en lugn skön runda i solen…tanka solljus, energi och röra lite på kroppen samtidigt – en bra kombo! När vi har så aktiva barn som vi har så gäller det att försöka få till träningen när barnen tränar…så när någon av barnen har träning så brukar jag passa på att ta en PW eller en löptur om vädret tillåter – annars så svänger jag förbi gymmet å försöker hinna med att lyfta lite skrot samtidigt. Det gäller ju att optimera tiden om man ska hinna mellan att vara taxi, matlagerska å städerska…tänk va många roller man har som förälder!! Men bra härligt är det å även om det är mycket fläng hit å dit med barnen så älskar jag att dom är aktiva!

 

Nu har vi iaf varit aktiva tillräckligt denna dag så nu blir det soffan å bara landa lite så kör vi fredag å sista rycket inför helgen imorgon!

 

Whoop whoop!

#1 - Emma

åh mums

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!