Idag blir hon tonåring!!

Todeloo vänner
Ja då har vi onsdagen den 2:a maj å det är ingen vanlig dag...idag fiar vi världelns finaste tjej som fyller 13 år -GALET - tänk att vår fina tjej blir tonåring idag! GALET! Vart tog tiden vägen?
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kom in i denna fina tjejs liv när hon var 2 år...då var hennes favorit grej för oss att göra tillsammans att bada - mest för att hon gillade att få tvätta och fixa med mitt hår - en så härlig stund för oss två tillsammans. Tomas drog på lite bra musik å fyllde badkaret med vatten och bubblor i hans lägenhet å så hoppade jag och Mikaela i å badade, pratade lekte och tvättade håret på varandra...tänk det är 11 år sen nu...vår fina tjej!
 
 
 
 
 
 
Idag blir denna fina tjej 13 år! Tonåring! Vår fina tjej! Tänk att jag i över 10 år har haft förmånen att vara hennes bonus mamma. En extra mamma som älskar henne precis lika mycket som hennes riktiga mamma (och pappa) - å jag är så tacksam att jag får vara en del av denna fantastiska tjejs liv...för hon är verklien FANTASTISK! Duktig i skolan, en fin kompis, omtänksam, hjälpsam och så fin...idag blir hon tonåring och självklart så ska vi fira henne ordentligt med paket å tårta...
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!