Hej Kortvecka!

 Fantastiskt med kortvecka. Våren går så himla snabbt med sina röda dagar här och där. Drygt en månad kvar till sommarlovet bara - Galet! Känns som det var inte allt för länge sen vi hade snö!! Håller tummarna för en rekordskön varm och icke blåsig sommar i år...förra sommaren blåste ju lite bort tyvärr. Men om det fortsätter med vädret som var i helgen och med det UNDERARA vädret vi vaknar upp till i dag så kan det ju inte bli annat än fantastiskt! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja men då har vi måndag igen...måndag och kortvecka! Wihooo!! Jag är ledig på fredagens klämdag så jag har tre dagar på kontoret denna vecka å det känns faktiskt lite små skönt! Nedförsbacke mot helgen redan från start - lovely! 
 
Denna vecka väntar lite av varje, fortsatt arbete i de projekt jag driver, en go live i ett av verktygen jag varit med och utvecklat så det är en spännande vecka! sånt gillas! så nu är det ju bara att hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret! Ny vecka och nya utmaningar...ja å kortvecka - så nu kör vi! 
 
 
#1 - Rebecka Lindström

Älskar kortveckor! Det är nästan dem som gör att man orkar jobba året runt :)

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!