Härliga lördagkväll

Tittar in å önskar er en fin lördagkväll! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Här hemma så har det fixats å donats hela dagen lång...redan kl 10 så var det samling för alla grannar på gatan då det var städning i samfäldigheten. Alla gemensamma ytor skulle städas av och och göras redo för vår och sommar. Vi fixade det ganska fort sen så blev det gemensam lunch med korv och fika - en mysig stund alla grannar i mellan.
 
När allt var klart så packade jag in mig i bilen och åkte mot blomsteraffären där jag fyllde bilen med MASSOR av härliga blommor. Sen så var det bara hem å plantera...Sååå roligt! 
 
Men vet ni vad en vänta till blomsteraffären räckte inte...alla krukor blev inte fulla utan jag fick köra en vända till å handla lite mer blomster å sen fortsätta plantera å fixa här hemma men nu är det klart! Alla krukor har fina blommor, rabatter är fixade och det är verkligen vår å fint ute! Älskar den känslan! 
 
 
Nu är det iaf färdig fixat ute för idag å det är dags för lite middag. Idag blir det köpe sushi - känns som lagom jobbig middag att fixa denna dag! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!