Grillat är godast!

 
 
Hunken vid grillen med ett glas gott i handen...han är väl för fin min  make! 
 
 

Tjingeling vänner!

 

 

Hur mår ni i värmen? Hoppas ni har det alldeles utomordentligt fint. Man blir ju bara så lycklig hela vägen in i själen av sånt här fint å härligt sommarväder! 

 

Ja å sommarvädret och med det sommarköket är ju helt klart här för att stanna - det grillas non-stop här hemma...ja och hos grannarna - det känns som att grilloset konstant ligger över hela gatan!  Men grillat måste ju vara bästa sommarmaten - både för att den lagas utomhus men också för att det är så ofantligt gott! 

 

 
 

Vi grillar det mesta, kött, kycklig eller fisk då mest lax men även goda högrevsburgare eller som idag grillspett med kött, korv, champinjoner, halloumi och spetspaprika - så gott!  Ja å och till det serverades smarrigaste salladen med flera olika salladsorter, tomat, granatäpple och jordgubbar - har ni inte ätit jordgubbar i sallad förut så M Å S T E ni prova det - det är bara så ofantligt gott och fräscht speciellt om man drar några drag med pepparkvarnen över - MUMS säger jag bara! 

 

 
Ja ovan har ni kvällens middag - finaste maken fixade med grillningen medans jag gjorde iordning sallad och zatsiki - vi är ett bra team min make och jag - för vilken kalas middag vi fick..ja å sen så smakar det ju bara sådär extra gott närman får avnjuta maten med ett glas rose ute på atanen i kvällssolen - fantastiskt! 
 
Nu har vi dock flyttat in för kvällen - VM final i hockey väntar och vi måste ju bara vara med och hejja fram vårt Sverige till guld!! 
 
Hoppas ni får en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!