Good Morning FRIDAY!!

Tänk då var det redan fredag…i måndags så var jag så seg, inte alls redo att ha 5 arbetsdagar framför sig å på det låååånga dagar. Kändes sådär måste jag säga…men nu står jag här å har fredag igen å denna vecka sprang på lika fort som vanligt! 

 

 

 

 

Todeloo vänner 

 

Ja här har ni mig, dagens fredagsbloggerska som är så redo för fredag å sen helg!! Denna vecka har varit helt GALEN – så mycket att göra å full fart heeeeela tiden! Ska verkligen bli så skönt med helg å lite lugnare tempo i solen!

 

 

 

Innan jag får ta helg så ska några timmar på kontoret avklaras, jag ska ta en tur förbi stormarknaden för att fylla på kylen inför helgen...ja å så ska en stor bukett fredagssnittisar plocka upp men sen...sen får jag slå mig ner ute i solen på altanen å njuta av sol, värme och helg på ingång! 

 

Men vänner då kickar vi igång denna fredag å så kör vi full fart mot helgen helt enkelt! 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!