Godmorgon lördag!

Då har vi lördag morgon och här hemma så är golfklubborna framplockade och polerade...jag gör nämligen säsongspremiär på banan idag! Så roligt! Spelade allt för lite golf förra säsongen så det ska det bli ändring på nu! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
I magen finns en smarrig frukost och jag är så redo för lite golf! Tycker ju att det är så skönt med golf...det är roligt med spelet å sen så får man möjligheten att vara ute en hel dag å röra på sig - sånna kombos tycker jag är bra. Jag har dock inga som helst förväntningar på denna runda utan ska mest ut å njuta så får vi tänka på swingtempo, bollträff och rundor för att sänka handicap senare...så en njutar runda i solen väntar - härligt! 
 
 
 
 
Önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
Tjingeling!
#1 - emma

vad mysigt det ser ut

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Angelica Wåhlin

Hoppas du får en bra dag på golfbanan!

Svar: TACK snälla - vi fick en fantastisk dag!
AngelicasVärld

#3 - JUNITJEJ

Det ser härligt ut!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!