Från Sverige - REKLAM

Vänner - känner till märkningen ”från Sverige” Det är en frivillig ursprungsmärkning av råvaror som anger att maten är från Sverige. Allt som märks med denna märkning måste uppfylla vissa krav och kriterier som att uppfödning, odling, förädling och packning har skett i Sverige - hur bra är inte det!!
Ni som hängt här inne vet att jag ÄLSKAR god mat och att jag äter mer och mer ekolokiskt, närproducerat och gärna vegetariskt då å då - denna märkning hjälper mig helt klart i detta. Även om jag inte alltid kan köpa mat som producerats nästgårs så kan jag via denna märkning köpa varor som helt säkert är producerat och förpackat här i Sverige!

Så vänner vill ni som jag äta gott och äta sånt som är producerat här i Sverige - titta efter den blå gula märkningen "från Sverige" - det är en tydlig märkning som visar att de råvaror, livsmedel och växter som bär märket har producerats i Sverige.

Önskar er en fin söndag - nu blir det soffan och ytterligare ett avsnitt av min nya favvo serie Big little lies - den är ju bara sååååå bra!!

Inlägget är ett REKLAM
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!