Fika med Hastbullar

Idag har vi hållt igång hela dagen!!  Theodore hade träning med sitt lag kl 10- kl 14 å vi andra har fixat här hemma, Kaninburen har rivits, ny jord har lagts ut där buren tidigare stod å gräs har såtts, jordgubblsandet har jordförbättrats å lite morötter och brytbönor har hittat ner i jorden. Sen så har jag grävit upp lite gamla buskar å fixat å haft mig...men det bästa med idag måste nog vara när jag och Mikaela kom hem efter att ha hämtat Theodore på sin träning - då hade Olliwer bakat!! Han hade fixat så smarriga hastbullar och dukat upp så gott och fint fika med Kaffe, lemonad och nybakt! Finaste lilla killen! Så gulligt och såååå gott!! 
 
Hastbullar är ju så enkelt att göra å rörs ihop lite snabbt å det viste Olliwer så han han precis ta ur dem ur ugnen och duka upp det sista när vi svängde in på uppfarten - fina killen!! 
 
 
 
 
 
 
 
Du behöver 
100 gr smält smör
6 dl vetemjöl
1 ägg
1-3 tsk bakpulver
1 dl socker
2 dl mjölk alt fil/naturell yoggi
 
Pärlsocker och kanel
 
 
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader, smält smöret och medans du gör det så rör du ihop de torra ingedienserna i en bunke. Tillsätt sen ägg, mjölk och smält smör och rör ihop till en tjock smet. Klicka ut på en bakplåtsklädd plåt (ca 8-10 klickar). Strö över kanel och pärlsocker...grädda sen i mitten av ugnen i ca 10-15 min tills bullarna fått fin färg, känns lätta och är torra helt igenom.
 
 
Lycka till å hoppas det smakar!!
 
 
 
Nu tar vi dock kväll, bäddar ner oss i soffan och drar på ett avsnitt av serien vi börjat titta på på HBO den heter Big Little Lies å ni har säkert redan tittat på den då den varit hypad ett tag...vi har dock inte kommit till skott för än för några dagar sen då vi började streama denna film - ja å nu är vi fast. Den är riktigt bra! Så är du som jag (vi) å inte sett den än gör det!!! 
 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
Tjingeling så länge
#1 - Jennie

Åh, så gott det är med fika.

Svar: ja så smarrigt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!