Enkla sommarmiddagar

Med den värme som vi har här i storstaden så vill iaf jag äta lätta, enkla middagar. En mastig pasta går helt å hållet bort i denna härliga försommarvärme. Så igår så slängde vi ihop en så smarrig och enkel sallad...så gott, mättande och precis vad som behövdes igår efter lite träning.
 
 
Det blev en så smarrig och enkel tonfisk sallad med lagom krämiga ägg, sparris, massa annat gott och en senapsvinegrett - sååå mumsigt!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja gårdagens middag - sååå god och så enkelt. Sånt gillas! Att lite laga middag på det man har hemma som går fort att slänga ihop lite fort och smakar himmelskt - en så bra kombo! Ja så enkelt och gott äter vi mer än gärna dessa varma härliga försommarkvällar. 
 
 
 
Jag tycker att det är lite svårt med middagar när det är så varmt som det är ute nu. Flera maträtter som i vanliga fall står på vår middagslista faller bort i värmen - jag blir liksom inte sugen på korvstroganoff, mastiga maträtter med pasta eller liknande rätter - jag vill äta lätt, enkelt och gott....gärna grillat och goda sallader eller fisk med smaskiga tillbehör. Vet inte varför det är så men det är nog värmen och de där ljumma kvällarna som gör att man är sugen på fräsch och frisk mat. 
 
Vänner är ni som jag? Eller är jag ensam med dessa mat-tankar så här i värmen? 
 
Hur som helst...onsdag morgon och jag ska ta mig mot kontoret. En dag med en jäkla massa som ska göras sa betas av å i kväll så är det Stallet för Mikaela som gäller - middag...nä det har jag inte ens tänkt på ännu...får ta å plocka upp något på vägen hem så har ni tips på en ganska snabb och enkel middag som inte är allt för "tung" så hjälp mig gärna å kom med tips! Jag behöver all hjälp jag kan få! 
 
Nu - mot kontoret! 
#1 - Ann-Sofie

Vi äter varmrökt lax med kall sås och kokta potatisar och sparris till idag, enkelt och inte för "tungt"

Svar: Men så gott! Det åker upp på listan! TACK för tips!
AngelicasVärld

#2 - Ajli Müller

Jag har ätit sallad i flera dagar och typ mackor och fil. Varm mat känns bara helt... vedervärdigt ;D Mn jag är TACKSAM för hettan!

Svar: Ja jag är också tacksam för värmen...men maten - svårt! fil å mackor låter gott å lagom i värmen!
AngelicasVärld

#3 - Jennie

Ser jättegott ut.

Svar: så smaskigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!