En rosa sommardröm - sååå gott!!

Måste tipsa er om denna goda rosa sommardröm!! En så smarrig fredagsdrink som vi sippade massor under förra sommaren och som kanske blir en repris redan på fredag...
 
 
 
 
 
 
 Todeloo vänner
 
Ja det är nått med sommaren som gör att man vill sippa drinkar, sitta i solen bakom solisar å bara njuta av värme gott i glaset och härligt sällskap...det kan ju inte bara vara jag som känner så - eller? Har ni samma känsla?? 
 
Anyway - sommaren får iaf mig att att vilja sippa sommardrinkar å bara njuta av värme och solsken å iom vädret vi haft under denna maj månad så har nog denna känsla kommit liiite tidgare än vanligt. Så jag måste bara tipsa er om denna så smarriga sommar drink - en rosa sommardröm! 
 
 
 
 
Självklart så bjuder jag på receptet nedan! 
 
 
 
 

En rosa somardröm

Is

½ Lime

4 cl ljus rom

Fanta Pink Grapefruit Zero

Fyll ett glas med is. Häll på rom och pressa i limen. Fyll upp med Fanta pink grapefruit och garnera med en limeskiva och lite mynta -  drick och njut.

 

M U M S !!!

#1 - emma

vad gott

Svar: JA!!! Sååååå god! Prova vettja!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!