En piggevin - sommarens drink!

Nu ska ni få se en sååååå smarrig å härlig drink som jag bjöd familjen på idag...en såååå god och smaskig sak som passar perfekt när solen ligger på å det är sommarvärme!
 
En Piggevin!!! 
 
 
 
 
 
 
Såg detta recept HÄR för första gången å självklart så delar jag med mig av det nedan!! 
 
Man häller helt enkelt iskallt vitt vin i stora vinglas och toppar med Bonaqua Päron (orignal recept säger Loka men Bonaqua är sååååå mycket godare) sen så stoppar man bara ner en Piggelin istället för isbitar. Ja, ni hör ju - kan ju inte bli godare eller enklare - en vinnare denna sommar! 
 
 
 
Ja å det var ju inte bara vi vuxna som fick en Piggevin utan till barnen så blev det stora galas med bara Bonaqua och Pigelin i å dom tyckte att det var såååå smarrigt! Både att dricka å att slicka på piggelin - en sommar drink som fick tummen upp! HÄRLIGT!! 
 
 
 
 
 
 
Ja en så enkel och god drink som passar alla - en favvo som kommer komma fram MÅNGA gånger denna sommar!! Ja så där har ni det...ett tips på godaste drinken till sommarens fredagsdrinkar! Bjud på en piggevin vettja! 
#1 - Camilla Persson

Vilken smart idé, det såg ju jätte smarrigt ut det där ☺️

Svar: Ja men det var sååå gott!! En så rolig å enkel drink så här i sommarvärmen!!
AngelicasVärld

#2 - Hanna Karlsson

Det låter verkligen underbart gott!

Svar: Ja men det var sååå gott!! En så rolig å enkel drink så här i sommarvärmen!!
AngelicasVärld

#3 - Jennie

Ser verkligen gott ut.

Svar: Ja sååå gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!