En härlig kväll

Idag har jag haft en så galen dag på jobbet, det har varit fullt ös å gasen i botten från innan kl 8 å jag loggade ut vid 17:30-tiden...så en lång dag - men en så givande dag!! Dock kände jag att jag behövde rensa huvudet när jag väl var hemma så istället för att stänga in mig på gymmet så hängde jag på maken ut på en skön cykeltur...3,2 mil avverkades i ett lagom lugnt tempo å det var MAGISKT - Solsken, vindstilla och varmt...fantastiskt! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Tisdagkväll men jag har torsdagkväll å det känns så skönt...imorgon kör jag fredag å sen så har jag långhelg. Känns fantastiskt skönt! Men just nu så har jag bara en så härlig feeling i kroppen efter kvällens tur på min så härliga racer. Det blev en lagom tur på lite över 3 mil å det var sådär magiskt härligt...underbart väder å att höra hjulen pumpa mot asfalten är nästan meditativt. JAg fick verkligen rensa hjärnan, få massor av frisk luft, trampa ur benen å både kropp å hjärta har fått jobbat. Gillart! 
 
Nu blir det dock soffan och bara lite härligt soffmys - ett bra avslut på en härlig kväll! 
#1 - Hanna Karlsson

Så underbart det låter!

Svar: Ja så härligt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!