En äng med blommor

 
Todeloo vänner! 
 
Tänk att man redan i slutet av maj kan plocka en vacker bukett med blommor...blommor som brukar finnas runt midsommar finns redan nu!! Jag hoppas bara innerligt att detta väder inte tar slut att vi liksom fick sommaren i Maj och att det inte blir sommar i juni, juli och augusti...det hade varit så tråkigt. Nu har man inte riktigt tid med sommar då det fortfarande är skola för barnen, läxor som ska läsas, ja å så massa träningar å aktiviteter att köra till - efter skolavslutningen å när midsommar passerat så brukar tempot gå ner och vi föräldrar kan få gå ner på "sparlåga" när det gäller taxi-tjänsten å det längtar jag lite extra till just nu! 
 
Hur som helst tisdag kväll och en vacker bukett med vilda blomster pryder vårt hem...ett skönt träningspass är avklarat så nu är det soffan å bara vara som gäller- imorgon kör vi onsdag å då har jag både en dragning för vår säljkår å sen en heldagsworkshop så det gäller att landa å ladda så jag är redo för imorgon! 
 
Önskar er en fin kväll vänner! 
 
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!