Efter träning...

 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Värmen håller i sig...kan inte komma ihåg när vi hade en Maj-månad som levererade sånt sommarväder som vi haft den senaste tiden. Det tar emot att gå in i gymmet när vi har så fint väder så idag begav jag mig ut på en skön runda i spåret! 60 min av njutande i härligt väder - det blir ju inte bättre! Så fantastiskt skönt! 
 
 
 Nu pustar jag dock ut efter kvällens runda...nu blir det till att fixa lite smaskig middag. Idag blir det smaskig laxfile i foliepaket på grillen å till det lite god färskpotatis - mums mums!
 
Hoppas att även ni haft en härlig måndag och fått en bra start på denna vecka! Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen! 
 
Tjingeling så länge! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!