Det kom en fråga...

Jag har fått lite frågor om varför jag tränar så mycket, om det är upptakt mot något lopp eller bara Beach 2018 hets…

 

 

Det enkla svaret är att jag mår bra av att röra på mig å att när jag kommit in i ett flow där träningen får tid och plats och det fungerar i mitt schema med barnen å deras aktiviteter då kör jag bara på. Sen så blir det ofta så (för mig iaf) att det ena ger det andra – börjar jag med PWs så brukar jag sen vilja springa…ja å gymmet har jag ju alltid hängt på det är nog bara det att det märks mer här och på instagram nu då barnen börjat köra på gymmet att jag (och Tomas) då hänger på dem.

 

Så nej – ingen Beach 2018 kropp som hägrar – äter det jag vill NÄR jag vill, rör på mig för att jag mår bra av det. Å ang loppen så har jag inget som jag är direkt sugen på just nu å jag nöjer mig ganska bra med att bara tuffa på, träna och känna att kroppen svarar bra å mår bra av det!

#1 - Rebecka Lindström

Träning är verkligen bästa medicinen för kropp och själv! kram!

Svar: ja visst är det så!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!