Då var det dags för ny vecka

Ja vänner, då var det dags för måndag igen och dags att starta upp en ny vecka. Känns lite små jobbigt att behöva låsa in sig på kontoret när solen strålar utomhus - MEN - helgen som varit har varit full med härligt mys, massa solsken, ja den har varit lagom soft å bara sådär fantastiskt iom vädret så jag vaknade upp utvilad och laddad med goda härliga energier! 4 dagars helger är ju fantastiska - mer å fler sånna till folket...nu väntar dock 5 arbetsdgar å sen två dagar helg...funkar det med. Det är ju sol och sommar på ingång - om mindre än 2 månader så är det ju SEMESTER - galet va fort tiden går! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todelo vänner
 
Ja men då kör vi måndag då...ovan har ni dagens måndagsbloggerska...kittad i nya snygg-snygga byxor å till det en snygg ny grön tischa, vit kavaj å enkla Mikael Kors loafers...enkelt snyggt å perfekt för kontoret! Har fått någon form av grej för blommiga byxor - tycker det är såååå jäkla snyggt...eller ja blommiga kavajer går inte av för hackor de heller - så fint! 
 
 
 
Så med blommiga brallor och solkysst hy från helgen så kör vi måndag, ny vecka å allt vad det nu innebär! 
 
Önskar er en fin dag så syns vi ikväll gen! 
Tjingeling så länge! 
 
#1 - Asaweeya

Supersnygg kavaj!<3

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!