Att kicka igång morgonen med en morgonshot!

Inlägget innehåller PR-utskick

I torsdags så fick jag ju ett stort PR-Utskick från God Morgon EKO…en massa goda juicer och recept på smarriga morgonshots! Så idag blev det en riktig smakbomb som kickade igång denna dag på bästa sätt!! Så gott och smaskigt! Ja så nu är jag redo för denna härliga lördag! 

 

Whoop whoop

 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Men detta med enkla nyttiga och smarriga shots är ju nått som jag bara älskar! Gillar när det är så lätt som det är med färdiga nyttiga joser, är det för krångligt så blir det liksom inte av…eller vad säger ni? Denna morgonshot hittade jag i Boken "En God Morgon - Härliga frukostar du inte kan motstå

 

 

Shot med Gurkmeja och Cayene

2dl God Morgon EKO Mandarin & Morot

2 msk torkad gurkmeja

2 msk pressad citronsaft

2 tsk malen kanel

1 tsk Cayennepeppar.

 

Mixa alla ingridienser och häll upp i glas och drick i ett svep! 

 

Ja å ni vet väl att gurkmeja är en super krydda! Den är bra för matsmätningen och är full av antioxidanter! Gurmejka innehåller curcumin som ger gurkmejan sin gula färg och har visat sig ha antiinflamatioriska egenskaper -sååå bra!! 

 

Anyway – lördagmorgon å jag är så redo för en lång härlig helg! Vi har inga speciella planer för dagen, Mikaela ska iväg å fira en kompis som fyllt år och killarna ska hänga med lite kompisar så jag funderar på att kanske röra ihop något gott till lite fika å så ska jag nog ta mig ut på ett skönt pass i spåret. Annars så har jag nog inga speciella planer…känns lite härligt att bara få vara å njuta av sommarvärmen!

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!