Att inviga sin morsdagspresent

Godmorgon Måndag! 
 
Men då har vi ny vecka IGEN - det är som om det inte finns annat än måndagar och fredagar...alla dagar där i mellan bara swishar förbi i all hast - nu får någon ta och stoppa tiden, sakta ner så vi får leva lite mer i nuet i denna UNDERBARA sommartid vi har! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ovan har ni dagens måndagsbloggerska...å idag inviger jag min såååå fina morsdagspresent - ett så snyggt Hermés skärp! Älskart! Det som är så bra med dessa skärp är att dom är vändbara, så mitt skärp är orange på ena sidan (matchar bra med mitt armband från samma märke och i samma färg) och på andra sidan är det svart och passar då till ALLT - älskar sånt! När man kan få ut "mer" av ett och samma plagg!! 
 
Ja gär iaf så kär i mitt nya skärp och kommer använda det flitigt frammåt! En så fin och omtänksam present av mina barn och min fina make - TACKSAM!
 
 
 
Men vänner måndag var det och nu är det hög tid att åka mot kontoret - har en viktig dag framför mig med MASSA möten som jag ska ta tag i! Så jag lämnar er och önskar er en fin dag så syns vi senare igen! 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Angelica Wåhlin

Oj, vilken fin present!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!