Att ha haft en sommarkväll

Vilken dag och kväll vi fick!! En sommardag och kväll utan dess like. Ute exploderar våren och naturen...solen steker över Storstaden och det är hur somrigt och fint som helst! Så jäkla härligt! Eller vad säger ni?
 
 
 
 
Todeloo fina ni! 
 
Dagen har spenderats med att förbererda världens smarrigaste tårta som ska avnjutas imorgon på vår 13-årings firande...jag å min lilla konditor som igår bjöd på Hastbullar (läs HÄR) bakade idag en så god kladdkakebotten, gjorde en hallon cheesecake och massa smarriga små söta maränger - så nu är vi redo för födelsedagsfirande. Lovar att ni ska få se tårtan imorgon för just nu står den å vilar i kylen å inväntar garnetyr å ett sista fix. Annars så har det mest bara njutits av solen å att vara ledig...det är ju bara så fantastiskt å detta härliga väder vi har över storstaden - FANTASTISKT!! Det är ju sommar...jag har gått i shorts och linne heeela dagen lång å vi satt ute tills klockan blev 9 i kväll å bara pratade å sippade rose medans barnen spelade fotboll på tomten...våren och sommaren är ju bara så härligt. Älskar dessa långa lata dagar och kvällar! 
 
#1 - Anna

Visst är det härligt nu när ljuset och värmen kommer och svämmar över! :)

Svar: Ja så fantastiskt!!
AngelicasVärld

#2 - Carl-Alfred

Underbart! :)

Svar: ja eller hur!!! FANTASTISKT!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!