Att ha en ledig Torsdag

Då vaknade vi upp till Torsdag morgon och Tomas har precis kört iväg med Theodore som har training camp med sitt lag idag så jag siter här ute på altanen och sippar kaffe i solen medans de andra två barnen ligger uppe i sina sängar och sover. Tonåringar ni vet...det där med sömn...dom kan sova i dagar om man inte väcker dem!!

 

Men anyway...kaffe i solen, fågelkvitter och ledigt en torsdag  – älskart!

 

 
 

 

Todeloo vänner

 

Det här med röda dagar...att få lite lediga lata dagar å förlänga helgen är ju bara så härligt! ÄLSKART! Hela familjen är ledig, ja några av oss är iväg på egna aktiviteter men vi är lediga och får vara tillsammans iaf delar av dagarna...det gillas enormt!

 

Idag ska vi röja bort vår gamla kaninbur vi har på tomten...Mikaela har ju haft kaniner i alla år vi bott här å vi har haft kaninungar i flera kullar men nu är det slut på det så då ska den stora uteburen vi har på tomten monteras ner och jag ska ta å så gräs där istället. Så det får bli dagens "lilla" projekt...ja å sen så kommer faktiskt en fin jobbarkompis över och ska hämta upp barnens studsmatta - det är dags att den får komma vidare till någon som kommer använda den, känns så bra att få lämna vidare den istället för att behöva åka å slänga å lilla Juni kommer tycka att det är så roligt att hoppa med mamma och pappa! 

 

Ja så det är våra planer för denna dag...vänner vad ska ni hitta på idag? Njuta ute i solen hoppas jag! 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!