Att ha en klämdag

Fredagmorgon och jag är L E D I G !! Så härligt...en klämdag som förlänger helgen ytterligare - så mysigt! Idag har vi inga speciella planer utan vi ska nog mest bara vara här hemma...eller jag ska baka å fixa lite då vi ska fira vår nyblivna 13 åring imorgon. Storfamiljen kommer över på fika å då måste det ju finnas hembakt! Men annars - inga planer - bara vara, njuta av sol värme å ledighet! HÄRLIGT!! 
 
 
 
 
Todelo fina bloggisar - hur har ni det i sommarvärmen? Njuter ni?
 
Vi njuter iaf till MAX - igår spenderasdes heeeela dagen lång ute i vår härliga trädgård och jag sprang runt i shorts och linne å fixade å hade mig - fick en massa sol å var faktiskt lite små frussen å fick lite solfrossa på kvällen...man är inte van med denna dos av sol!
 
Jag smörjde dock in mig ordentligt (glöm inte det vänner - solen är sååå stark så här års) så jag har inte bränt mig utan fått lite härlig färg och alla de där fina hormonfläckarna som finns i ansiktet efter mina graviditeter dök upp som på beställning igen - någon som vet om man kan göra nått åt dem? Går de att få bort på något sätt?? Har som en stor blaffa uppe i pannan på ena sidan - inte alls kul. Jaja, värdsliga ting...å de där hormonfläckarna tar jag med råge flera gånger om då jag har så fina å fantastiska barn :-)
 
Nu blir det iaf frukost i vår lilla villa å sen så ska vi ut å lapa sol, ja å jag ska baka lite också så det är vår dag idag! 
 
 
#1 - AnnaSmyckeform

Åå, kul att baka! Du får gärna fota fikabordet på morgondagens kalas. Älskar den sortens inspiration :)
Kram

Svar: Ja då tårtan ska ni helt klart få se!! En så god sak!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!